Viltcursus vrijdagochtend
Aan de slag met vilttechnieken in combinatie met je eigen creativiteit!
Start najaar 2018


Vrijdagochtend: 9.30 uur tot 12.30 uur.
Data: 21-9, 5-10, 19-10, 2-11 (of 9-11),
16-11, 30-11, 14-12- 21-12
(data in november onder voorbehoud i.v.m. workshops die ik ga geven op Ameland)

Kosten: € 240,-

Eerst een introductieles volgen?

In de lessen worden diverse vilttechnieken aangeboden rond thema's. Zo kan het zijn dat je een kleuranalyse gaat maken  en dat combineren met nunovilten. Of je gaat vanuit een viltverbindingen een sieraad vilten. De opdrachten kunnen soms meerdere lessen in beslag nemen. Tevens worden er huiswerkopdrachten gegeven waarmee jezelf aan de slag kunt gaan. (Heb je geen tijd om aan de huiswerkopdracht te werken dan is dat ook prima). Aan het begin van elke les worden de huiswerkopdrachten besproken, zo leer je veel van je medecursisten.

Start bij minimaal 4 deelnemers
Elke cursist werkt op zijn eigen niveau. Heb je al eerder een cursus bij me gevolgd dan kan je gerust weer mee doen aangezien er nieuwe technieken en opdrachten worden aangeboden.

De cursus is excl. materiaal. Je kan uitgaan van ongeveer € 40,- aan materiaalkosten. Dit is wel per persoon verschillend en hangt af van hoe groot je werkt, welke wolsoorten je kiest en of je thuis nog hard aan de slag gaat. Alle materialen zijn te koop in het atelier. Mocht je een les niet kunnen dan is het mogelijk om deze bij de vrijdagochtendgroep een keer in te halen.inschijven via contact.

 

portfolio miriam verbeek
viltcursus
viltcursus Zutphen Gelderland
viltcursus Zutphen Gelderland
viltcursus Zutphen Gelderland
viltcursus miriam verbeek
Miriam Verbeek viltcursus
viltcursus miriam verbeek
viltcursus miriam verbeek
viltcursus miriam verbeek
viltcursus miriam verbeek