Viltcursus najaar 2019
vrijdagochtend 9.30 uur tot 12.30 uur.

Deze cursus is voor mensen die al eerder gevilt hebben aangezien het een bestaande groep is die al langer bij me komt vilten. Nog maar zeer beperkt plek.

Aan de slag met vilttechnieken in combinatie met je eigen creativiteit! De cursus op vrijdagochtend is voor mensen met al viltervaring of mensen die al heel creatief bezig zijn geweest. Nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor deze groep.

Data: 
27-9 / 11-10 / 17-10 / 1-11 / 15-11 / 29-11 / 13-12 / 20-12 (data onder voorbehoud)

Kosten: € 240,-

In de lessen worden diverse vilttechnieken aangeboden rond thema's. Zo kan het zijn dat je een kleuranalyse gaat maken  en dat gaat combineren met nunovilten. Maak je reliëfs en texturen  in vilt en laten je je inspireren vanuit natuurfoto's . We werken met verschillende wolsoorten en vezels. De opdrachten kunnen soms meerdere lessen in beslag nemen. Tevens worden er huiswerkopdrachten gegeven waarmee jezelf aan de slag kunt gaan. (Heb je geen tijd om aan de huiswerkopdracht te werken dan is dat ook prima). Aan het begin van elke les worden de huiswerkopdrachten besproken, zo leer je veel van je medecursisten.

Start bij minimaal 4 deelnemers
Elke cursist werkt op zijn eigen niveau. Heb je al eerder een cursus bij me gevolgd dan kan je gerust weer mee doen aangezien er nieuwe technieken en opdrachten worden aangeboden.

De cursus is excl. materiaal. Je kan uitgaan van ongeveer € 35,- aan materiaalkosten. Dit is wel per persoon verschillend en hangt af van hoe groot je werkt, welke wolsoorten je kiest en of je thuis nog aan de slag gaat. Alle materialen zijn te koop in het atelier. Mocht je een les niet kunnen dan is het mogelijk om deze bij de donderdagavondgroep een keer in te halen.Wel onder voorbehoud dat de groep door gaat. Inschijven via contact.

of direct mailen naar miriamverbeek1@hotmail.com.

portfolio miriam verbeek
viltcursus Miriam Verbeek Zutphen
viltcursus
viltcursus viltworkshop Miriam Verbeek
viltcursus Zutphen Gelderland
Miriam Verbeek viltcursus
viltcursus miriam verbeek
viltcursus miriam verbeek
viltcursus miriam verbeek
viltcursus miriam verbeek
viltcursus gelderland zutphen dieren apeldoorn arnhem
viltcursus gelderland zutphen dieren apeldoorn arnhem
viltcursus gelderland zutphen dieren apeldoorn arnhem