Schilderen met wol
Naaldvilten, natvilten en borduren.

Data: 11-2-2018
10.15-17.00 uur
Kosten € 80,-
excl. materiaal.
Incl. uitgebreide lunch, koffie, thee

Programma
N.a.v. een foto, (zelf gemaakt, meegebracht of uit mijn verzameling gekozen) ga je een schets op papier maken. Neem je de hele foto als uitgangspunt of een detail? Ga je de foto verabstraheren of probeer je het zo natuur getrouw weer te geven? 

In eerste instantie ga je de wol verwerken door te vilten met de naald. Je kan de handkaarden of kaardmolen gebruiken om de wol mooi te mengen. Als je helemaal tevreden bent over je ontwerp kan je gaan natvilten. Het borduren kan je op elk moment toepassen. Dit maakt wel uit voor welk garen je wilt gebruiken. Wil je de naaimachine gebruiken om te borduren, neem dan je eigen naaimachine mee. Er is 1 naaimachine aanwezig die gebruikt kan worden. Maar je kan ook met de hand gaan borduren, dit geeft een schilderachtig effect.

Met deze techniek kan je heel gedetailleerd werken. 
Het uiteindelijk resultaat is ongeveer een werkstuk van 30 / 40 cm. Snelle werkers kunnen ook groter werken. Je kan er ook voor kiezen om meerdere kleine panelen te maken. Het is ook mogelijk om met deze techniek ruimtelijk te gaan werken. Graag dan eerst even overleg.

Voor vragen of aanmelding ga naar contact.

De workshop gaat door bij minimaal 4 personen.

portfolio miriam verbeek
prikvilten , borduren
naaldvilten, natvilten en borduren
naaldvilten, natvilten, borduren
naaldvilten, prikvilten, nat vilten borduren
naaldvilten, natvilten, borduren
naaldvilten, natvilten, borduren
viltworkshop Miriam verbeek
miriamverbeek viltworkshop
viltworkshop Miriam verbeek
miriam Verbeek
miriamverbeek viltworkshop