Nieuw: open viltwerkplaats!

1 keer in de maand kan je mee doen met het open atelier.

Op dit moment zijn 3 dagen gepland:
20 oktober: geen plaatsen meer beschikbaar
17 november
15 december
van 13.00 tot 17.00 uur. (uitloop 18.00 uur)
Kosten: Per keer € 40,-. Voor 3 keer betaal je € 110,-.
Maximaal 4 deelnemers.

De open werkplaats is bedoelt voor mensen die beschikken over een basiskennis van vilten. Je wilt aan de slag met je eigen werk en af en toe feedback krijgen op je creatieve proces en technische tips en trucs van andere krijgen maar ook geven.

Aan het begin van de middag bespreken we elkaars werk. Waar ben je mee bezig, waar wil je feedback op, heb je technische ondersteuning nodig?
Tijdens de hele middag (13.00 tot 17.00 uur) ben ik aanwezig om des gewenst dingen te bespreken. We sluiten de middag af met een gezamenlijke bespreking als daar behoefte aan is.

Er kan gebruik worden gemaakt van kaardenborstels, hand kaardenmolen, handpalmen, zaagmachine en ander gereedschap. Voor de elektrische kaardenmolen en de viltmachine wordt een kleine vergoeding per dagdeel gevraagd. Verder zijn er kunst en viltboeken aanwezig waarin gekeken kan worden.

Het is mogelijk om tot 18.00 uur door te werken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wel wordt van je verwacht dat je het netje achterlaat.  Eventueel is het mogelijk om de hele dag te komen, dit in overleg. Je betaald dan € 8,- per uur extra.

Mocht er voldoende belangstelling zijn voor deze manier van werken dan komt er een vervolg in januari.

Voor meer informatie: www.miriamverbeek.nl
 

portfolio miriam verbeek
open vilt werkplaats
open vilt werkplaats
open vilt werkplaats
open viltwerkplaats