Online lessen gecombineerd met workshops.

Blok 1 start in november bij voldoende animo. (Data) (kosten)
Blok 2 start in maart bij voldoende animo

Deze cursus bied mensen de gelegenheid om op een intensieve en creatieve manier met vilttechnieken aan de slag te gaan. De online lessen zijn bedoelt om thuis te volgen. In duidelijke uitleg kan je op je eigen tempo en in je eigen tijd de lessen volgen. Per maand worden er ± 3  á 4 vilttechnieken aangeboden rond 1 techniek. B.v. 3 lessen rond nuno vilten, 3 lessen ruimtelijk vilten, 4 lessen structuren vilten. De online lessen vragen ongeveer 3 uur per week of 1 dag per maand. Meer kan natuurlijk altijd.

1 keer per maand komen we bij elkaar. We beginnen iedere les met het bespreken van wat er thuis is gemaakt, "waar ben je tegen aangelopen" en "wat heb ontdekt"?!  Zo leer je  veel van elkaar! daarna wordt er een opdracht gegeven waar je mee aan de slag gaat.

Het voordeel van online lessen:
* Je werkt in je eigen tempo en op je eigen niveau
* Je kan op elk moment dat het jou uitkomt aan het werk.
*Je krijgt meerdere mogelijkheden rond 1 techniek.
*Je hoeft er niet voor te reizen.
*Je technische vaardigheden worden in een korte tijd enorm uitgebreid. Combinatie met een live workshop maakt het mogelijk om te delen met andere cursisten en tips en trucs te leren waar je tegen aan loopt. Alle lessen worden gegeven door Miriam Verbeek, die al meer dan 20 jaar vilt en zelf aan de weg timmert met exposities in binnen- en buitenland.

portfolio miriam verbeek
online viltlessen viltcursus
online viltcursus
Online vilten workshop, onlineviltschool, Dutch felt academie