Zomer 2021

In augustus deed ik de cursus ‘Verbindingen in vilt’. Heerlijk vier dagen samen met andere vrouwen gewerkt onder leiding van Miriam Verbeek. Het was een perfecte combinatie: veel aandacht voor techniek met daarnaast alle ruimte voor creativiteit. Daardoor werd het eindresultaat bij de zes cursisten totaal anders, en telkens zeer verrassend. Miriam is een geduldige docente, die je flink aan het werk en aan het denken zet. Dank je wel voor deze zeer geslaagde cursus!

Lilian Bender
________________________________________________

Ik heb genoten van de zomer workshop vilten, met het thema verbinding. De sfeer was heel fijn. Miriam geeft op een fijne, rustige manier aanwijzingen. Voor elk probleem heeft ze een oplossing, dat geeft je vertrouwen. Ze stond open voor eigen inbreng en creativiteit. Daarnaast was de verzorging boven verwachting, zelfgemaakte taartjes, salades en soepjes.

Ik kom zeker nog een keer terug.
Hannie Hulst

Zomer 2019
De zomerworkshop met het thema “Verbindingen” was heel inspirerend. Het atelier trouwens ook, met prachtig werk aan de wanden. Miriam gaf duidelijk uitleg over diverse vilttechnieken en ook goede begeleiding. Voor elk ‘probleem’ was er een oplossing. Er was een keur aan soorten en kleuren wol om mee te werken. En ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd: elke dag een heerlijke lunch met telkens een andere verse soep en dito salade.
Ik ga zeker terug. Dankjewel, Miriam!
Marianne 

portfolio miriam verbeek
review viltworkshop Miriam Verbeek
review viltworkshop Miriam Verbeek
viltcursus viltworkshop vilten Miriam verbeek Zutphen gelderland
review viltworkshop Miriam Verbeek
Viltkunst feltart Miriam Verbeek