April 2019
Super leuke viltworkshop gedaan "Natuurlijk". Omdat iedereen vanuit zijn eigen inspiratie werkt, komen er heel veel verschillende technieken aan bod. Ik heb heel veel geleerd. Volop nieuwe iedeeën. De lunch was ook heerlijk verzorgd. Bedankt voor de gezellige dag Miriam, ik kom graag nog een keer terug! Annejet

Vrijdag 22 maart 2019 een workshop vilten gedaan. Volkomen blank ging ik er naar toe. Miriam heeft mij verrast; stap voor stap geeft zij een duidelijke uitleg hoe te werk te gaan om te komen tot een mooi werkstuk. Het is zeker voor herhaling vatbaar en wij hebben een leerzame maar vooral ook gezellige middag gehad en ben trots op het resultaat.
Groetjes Joska

Zomer 2019
De zomerworkshop met het thema “Verbindingen” was heel inspirerend. Het atelier trouwens ook, met prachtig werk aan de wanden. Miriam gaf duidelijk uitleg over diverse vilttechnieken en ook goede begeleiding. Voor elk ‘probleem’ was er een oplossing. Er was een keur aan soorten en kleuren wol om mee te werken. En ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd: elke dag een heerlijke lunch met telkens een andere verse soep en dito salade.
Ik ga zeker terug. Dankjewel, Miriam!
Marianne