Viltcursus Start najaar 2021

Vrijdagochtend 9.30 tot 12.30 uur 

Kosten € 350,- voor 12 lessen

Laatste 3 lessen voorjaar 2021: 12-3 /  2-4 / 16-4

In de lessen worden diverse vilttechnieken aangeboden rond thema's. Zo kan het zijn dat je een kleuranalyse gaat maken  en dat gaat combineren met nunovilten. Maak je reliëfs en texturen  in vilt en laten je je inspireren vanuit natuurfoto's . We werken met verschillende wolsoorten en vezels. De opdrachten kunnen soms meerdere lessen in beslag nemen. Tevens worden er huiswerkopdrachten gegeven waarmee jezelf aan de slag kunt gaan. (Heb je geen tijd om aan de huiswerkopdracht te werken dan is dat ook prima). Aan het begin van elke les worden de huiswerkopdrachten besproken, zo leer je veel van je medecursisten.

Elke cursist werkt op zijn eigen niveau. 

De cursus is excl. materiaal. Je kan uitgaan v.a. ongeveer € 50,- aan materiaalkosten. Dit is wel per persoon verschillend en hangt af van hoe groot je werkt, welke wolsoorten je kiest en of je thuis nog aan de slag gaat. Alle materialen zijn te koop in het atelier. Mocht je een les niet kunnen dan is het mogelijk om deze bij de donderdagavondgroep een keer in te halen.Wel onder voorbehoud dat de groep door gaat. Inschijven via contact.

of direct mailen naar miriamverbeek1@hotmail.com.

Het auteursrecht op de inhoud van de lessen berust bij  de docent, Miriam Verbeek. Deze mogen niet zonder mijn voorafgaande schriftelijke toestemming geheel of gedeeltelijk openbaar gemaakt, verveelvoudigd en/of gebruikt worden op welke wijze dan ook.

portfolio miriam verbeek
viltcursus Miriam Verbeek Zutphen
viltcursus
viltcursus Zutphen Gelderland
Miriam Verbeek viltcursus
viltcursus miriam verbeek
viltcursus miriam verbeek
viltcursus miriam verbeek
viltcursus gelderland zutphen dieren apeldoorn arnhem
viltcursus gelderland zutphen dieren apeldoorn arnhem
viltcursus gelderland zutphen dieren apeldoorn arnhem
viltworkshops viltcursus open werkplaats