September 2023

Dag Miriam en Els, Dank voor de foto’s, fijn nog even nagenieten. En jullie nogmaals heel veel dank voor de fijne dagen en de interessante en leerzame workshop, zo leuk om deze verschillende materialen en technieken met elkaar te combineren. En met zulke mooie resultaten, ik ben er heel blij mee. Vriendelijke groeten, en graag tot een volgende keer! Jikke

Augustus 2022

Workshop juli 2022
Heerlijk om twee zaterdagen aan de slag te zijn met klei en wol. Ieder op haar/zijn eigen manier, met of zonder ervaring. Prima uitleg en begeleiding van Els en Miriam. De eerste dag in Miriam's atelier in Zutphen en dag twee buiten in de grote tuin van Els. om de 'barst' potjes te blakeren en het gladde potje decoratief in te branden. Ideaal om te proeven aan werken met klei en vilt, of voor de meer ervaren keramisten/vilters, werken met de combi van de twee. En voor iedereen: naar huis met drie eigen creaties van vuur (keramiek) en water (vilt). Echt aanrader!
Coby

Hoi Miriam en Els
Het waren zeer zeker geweldige dagen, door jullie begeleiding. We konden alles vragen. Ook werden  we goed verzorgd, lekkere salades en een heerlijke soep.

Het was een leerzame en leuke workshop.
Dus dames, en ook heren, als jullie interesse hebben in een cursus keramiek met vilten, dan kan ik deze iedereen aanraden.
Bedankt Miriam Verbeek en Els Bottema
Jeannie

Wat een leuke workshop heb ik gehad!! Veel geleerd, veel geëxperimenteerd, veel geprobeerd. Heel goede begeleiding van jullie: Els en Miriam, heel plezierig!
Een heel gezellige groep en alle kunstwerken waren zo verschillend. En vandaag prachtig weer in de Tuin van Els.
Bedankt voor de foto’s, een prachtige herinnering aan deze geslaagde workshop.
Bedankt, GroetenLeonieke 
 

augustus 2020
Dag Miriam en Els
Ik wil jullie heel erg bedanken voor de fijne workshop.
Het was super!! Hele fijne begeleiding en zeer goede uitleg.
Zeker de moeite waard, zelfs vanuit het verre Belgie!
Een echte aanrader.
Groetjes Wendy 

mei 2019
Workshop "Barst" keramiek en vilt, 2 daagse. Marja na de eerste dag: Dit vond ik in ieder geval een prachtige, gezellige en bovenal leerzame dag met, niet te vergeten, een heerlijke lunch!

Een inspirerende en leerzame workshop met een goede begeleiding om tot mooie werkstukken te komen. Er werd gewerkt in een ontspannen sfeer op twee mooie locaties. Miriam en Els steken veel zorg en energie in deze workshop. Met daarbij een heerlijke lunch met diverse zelfgemaakte producten. Een workshop om van te genieten!   L.de Graaf

 

portfolio miriam verbeek
Keramiek en vilt workshop, Zutphen, gelderland
Keramiek en vilt workshop, Zutphen, gelderland
Keramiek en vilt workshop, Zutphen, gelderland
Keramiek en vilt workshop, Zutphen, gelderland
Keramiek en vilt workshop, Zutphen, gelderland