Viltcursus 

Donderdagavond 19.00 tot 21.30 uur 
Aan de slag met vilttechnieken in combinatie met je eigen creativiteit.

Kosten: € 250,- voor 10 lessen, excl materiaal

In de lessen worden diverse vilttechnieken aangeboden. Dit seizoen gaan we vnl. werken met 3D vilten, structuren vilten en verschillende elementen aan elkaar vilten. Ook wordt er gewerkt met verschillende materialen.  De laatste 3 lessen wordt er aan je eigen project gewerkt. Je kan dan een techniek die je in de les gehad uitwerken in een groot werkstuk of je kan technieken gaan combineren. 

Wil je liever aan je eigen project werken en daarin ondersteuning van my en medecursisten krijgen dan is dat ook mogelijk. Laat dat even weten bij inschrijving.

Naast het vilten in de lessen worden er huiswerkopdrachten gegeven zodat je thuis lekker verder aan de slag kan gaan,  (Heb je geen tijd om aan de huiswerkopdracht te werken dan is dat ook prima). Aan het begin van elke les worden de huiswerkopdrachten besproken, zo leer je veel van je medecursisten. 

Elke cursist werkt op zijn eigen niveau. 

De cursus is excl. materiaal. Je kan uitgaan v.a. € 35,- aan materiaalkosten. Dit is wel per persoon verschillend en hangt af van hoe groot je werkt, welke wolsoorten je kiest en of je thuis nog hard aan de slag gaat. Alle materialen zijn te koop in het atelier. Mocht je een les niet kunnen dan is het mogelijk om deze bij de vrijdaggroep een keer in te halen.
Heeft u nog vragen of u wilt zich inschrijven dan kan dat via contact of direct mailen naar miriamverbeek1@hotmail.com. 

Het auteursrecht op de inhoud van de lessen berust bij de docent, Miriam Verbeek. Deze mogen niet zonder mijn voorafgaande schriftelijke toestemming geheel of gedeeltelijk openbaar gemaakt, verveelvoudigd en/of gebruikt worden op welke wijze dan ook.

portfolio miriam verbeek
viltcursus Zutphen Gelderland
viltcursus miriam verbeek
viltcursus miriam verbeek
viltcursus Zutphen Gelderland
viltcursus Zutphen Gelderland
Miriam Verbeek viltcursussen
viltworkshops viltcursus open werkplaats
viltcursus miriam verbeek
viltcursus viltworkshop vilten miriam verbeek
viltcursus Miriam Verbeek